Een interessante TASTE summit bij de Hotel Management School Maastricht met als thema ‘De waarde van het landschap voor vitale (Lim)burgers’. Over de manier waarop we nu met voedsel omgaan en hoe dit beter kan. Interessante bijdrages van onder andere Herman Peppelenbos van HAS Hogeschool, Richard Dunne, Toine Gresel van het Limburgs Landschap en André Köppen.
Uiteraard was Peter Klosse, lector Gastronomy bij Zuyd Hogeschool | Zuyd University of Applied Sciences, gastheer van het evenement.

Uiteraard moest er ook geproefd worden van het lekkers…

Wat betekent vitaliteit voor jou?Help jij ons met het invullen van de enquête?

Vitaliteit heeft voor iedereen net een andere betekenis. Als Vitale (Lim)burgers willen wij nog beter begrijpen wat vitaliteit voor jou persoonlijk betekent. We hebben daarvoor een enquête opgesteld. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en de uitkomsten worden anoniem verwerkt. Je helpt ons enorm door de vragenlijst in te vullen. Veel dank alvast!