Een interessante TASTE summit bij de Hotel Management School Maastricht met als thema ‘De waarde van het landschap voor vitale (Lim)burgers’. Over de manier waarop we nu met voedsel omgaan en hoe dit beter kan. Interessante bijdrages van onder andere Herman Peppelenbos van HAS Hogeschool, Richard Dunne, Toine Gresel van het Limburgs Landschap en André Köppen.
Uiteraard was Peter Klosse, lector Gastronomy bij Zuyd Hogeschool | Zuyd University of Applied Sciences, gastheer van het evenement.

Uiteraard moest er ook geproefd worden van het lekkers…

 

Wat is jouw visie op leefstijl?Deel je mening voor de ‘Citizen’s Guide to Vitality’

Hoewel we van sommige factoren weten dat ze invloed hebben op onze vitaliteit, blijft het lastig om een vitale leefstijl te handhaven. Met de ontwikkeling van een Citizen’s Guide to Vitality willen we een bijdrage leveren om deze obstakels te tackelen. Daarom zijn wij op zoek naar jouw visie, ervaringen en behoeften rondom jouw leefstijl. En de ondersteuning die je hierbij zou kunnen gebruiken. Wil je daarvoor een paar vragen voor ons beantwoorden?