Vitaliteit is meer dan alleen voeding en bewegen. Vitaliteit heeft namelijk ook een grote sociaal-emotionele component. ‘Over het algemeen krijgen studenten vaak een heleboel kennis aangereikt in het onderwijs, maar vragen als “hoe leef je nu eigenlijk?” komen vaak niet aan bod’, zegt Judith Becker. De studenten van de minor Project Leefstijl praten wel over die onderwerpen en Becker hoopt dat dit zorgt voor een olievlekwerking voor andere studenten.

Wat is jouw visie op leefstijl?Deel je mening voor de ‘Citizen’s Guide to Vitality’

Hoewel we van sommige factoren weten dat ze invloed hebben op onze vitaliteit, blijft het lastig om een vitale leefstijl te handhaven. Met de ontwikkeling van een Citizen’s Guide to Vitality willen we een bijdrage leveren om deze obstakels te tackelen. Daarom zijn wij op zoek naar jouw visie, ervaringen en behoeften rondom jouw leefstijl. En de ondersteuning die je hierbij zou kunnen gebruiken. Wil je daarvoor een paar vragen voor ons beantwoorden?