Vitaliteit is meer dan alleen voeding en bewegen. Vitaliteit heeft namelijk ook een grote sociaal-emotionele component. ‘Over het algemeen krijgen studenten vaak een heleboel kennis aangereikt in het onderwijs, maar vragen als “hoe leef je nu eigenlijk?” komen vaak niet aan bod’, zegt Judith Becker. De studenten van de minor Project Leefstijl praten wel over die onderwerpen en Becker hoopt dat dit zorgt voor een olievlekwerking voor andere studenten.

Wat betekent vitaliteit voor jou?Help jij ons met het invullen van de enquête?

Vitaliteit heeft voor iedereen net een andere betekenis. Als Vitale (Lim)burgers willen wij nog beter begrijpen wat vitaliteit voor jou persoonlijk betekent. We hebben daarvoor een enquête opgesteld. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en de uitkomsten worden anoniem verwerkt. Je helpt ons enorm door de vragenlijst in te vullen. Veel dank alvast!