Voeding Leeft ontwikkelt leefstijlprogramma’s voor mensen met een chronische aandoening. Bij de behandeling van patiënten vormen pillen de hoofdmoot van de behandeling. ‘Terwijl uit onderzoek naar voren komt dat leefstijl een heel belangrijke factor is in de gezondheid van mensen. Als mensen weten wat voeding kan betekenen voor hun vitaliteit, dat leefstijl veel meer kan doen in de behandeling van ziektes. Mensen worden veel levenslustiger en ervaren meer levensgeluk. En dat leidt er weer toe dat ze medicatie kunnen afbouwen en gezonder zijn’, zegt Barbara Kerstens, programmadirecteur Voeding Leeft.

Wat betekent vitaliteit voor jou?Help jij ons met het invullen van de enquête?

Vitaliteit heeft voor iedereen net een andere betekenis. Als Vitale (Lim)burgers willen wij nog beter begrijpen wat vitaliteit voor jou persoonlijk betekent. We hebben daarvoor een enquête opgesteld. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en de uitkomsten worden anoniem verwerkt. Je helpt ons enorm door de vragenlijst in te vullen. Veel dank alvast!