Foto-impressie Great Works minor Project Leefstijl

door | 31 jan, 2020 | Algemeen, Project Leefstijl

Ter afsluiting van de minor Project Leefstijl presenteerden de studenten vanochtend bij Qeske hun ‘Great Works’. De werkstukken waren niet alleen prachtig om te zien, de verhalen van de studenten over wat zij de afgelopen periode hebben geleerd waren ronduit indrukwekkend. Met veel moed vertelden ze hoe de minor hen heeft geholpen om kritisch te kijken naar hun eigen leefstijl en daarnaast hoe zij de opgedane kennis kunnen inzetten in hun professionele carrière. ‘Ik vind deze minor echt een belangrijke aanvulling op mijn opleiding. Door mensen straks te attenderen op en bewust te maken van hun leefstijl kan ik als professional veel meer waarde toevoegen.’

Over Great Works

Richard Dunne gebruikt de Great Works al veel langer en ziet duidelijke voordelen. ‘De Great Works zijn er om jouw eigen ideeën en interesses te delen met de anderen. Je kunt heel persoonlijk laten zien wat jij hebt geleerd tijdens een periode, in dit geval tijdens de minor. Doordat je jouw interesses deelt, is je intrinsieke motivatie om er iets goeds van te maken veel hoger. Bovendien ben je eerder geneigd om de kritieken mee te nemen en zo je Great Work verder te verbeteren. Studenten zijn geen nummer, en het heeft ook weinig zin om een nummer te plakken op een prestatie die ze hebben neergezet.’

Hieronder volgt een sfeerimpressie van de laatste dag van de minor: de presentatie van de Great Works. Met dank aan Hub Dautzenberg voor de mooie foto’s.