Never a dull moment, bij onze partner Qeske. Initiatiefnemer Paul Crutzen legt uit hoe de bubble Qeske is ontstaan en hoe die zichzelf in stand houdt. ‘Soms kom je hier binnen en denk je: “Het is een school; je ziet docenten en studenten. Maar in essentie zijn het mensen. Mensen die van elkaar leren. Datzelfde geldt voor bedrijven die hier actief zijn. Bedrijven bestaan uit mensen die samen een project uitvoeren. Mensen die samen bepaalde competenties nodig hebben voor het uitvoeren van dat project. Alles wat bij Qeske gebeurt, komt vanuit een natuurlijke orde. Zo ontstaat er harmonie.’ De intrinsieke motivatie van mensen om er het beste van te maken is leidend bij Qeske.

Wat is jouw visie op leefstijl?Deel je mening voor de ‘Citizen’s Guide to Vitality’

Hoewel we van sommige factoren weten dat ze invloed hebben op onze vitaliteit, blijft het lastig om een vitale leefstijl te handhaven. Met de ontwikkeling van een Citizen’s Guide to Vitality willen we een bijdrage leveren om deze obstakels te tackelen. Daarom zijn wij op zoek naar jouw visie, ervaringen en behoeften rondom jouw leefstijl. En de ondersteuning die je hierbij zou kunnen gebruiken. Wil je daarvoor een paar vragen voor ons beantwoorden?