Never a dull moment, bij onze partner Qeske. Initiatiefnemer Paul Crutzen legt uit hoe de bubble Qeske is ontstaan en hoe die zichzelf in stand houdt. ‘Soms kom je hier binnen en denk je: “Het is een school; je ziet docenten en studenten. Maar in essentie zijn het mensen. Mensen die van elkaar leren. Datzelfde geldt voor bedrijven die hier actief zijn. Bedrijven bestaan uit mensen die samen een project uitvoeren. Mensen die samen bepaalde competenties nodig hebben voor het uitvoeren van dat project. Alles wat bij Qeske gebeurt, komt vanuit een natuurlijke orde. Zo ontstaat er harmonie.’ De intrinsieke motivatie van mensen om er het beste van te maken is leidend bij Qeske.

Wat betekent vitaliteit voor jou?Help jij ons met het invullen van de enquête?

Vitaliteit heeft voor iedereen net een andere betekenis. Als Vitale (Lim)burgers willen wij nog beter begrijpen wat vitaliteit voor jou persoonlijk betekent. We hebben daarvoor een enquête opgesteld. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en de uitkomsten worden anoniem verwerkt. Je helpt ons enorm door de vragenlijst in te vullen. Veel dank alvast!