Zomerschool en Arcadia omarmen kook- en voedingssessies met de Harmony aanpak

door | 16 feb, 2020 | Kook en voeding, Zomerschool

Op onverwachte momenten ontstaan vaak de mooiste samenwerkingen. Afgelopen week spraken Richard Dunne en Jean-Philippe Rieu elkaar rondom de presentaties van de Great Works van de minor Project Leefstijl. Dunne deelde zijn visie van de Harmony Principles in combinatie met het hedendaags onderwijs bij Qeske en Zuyd Hogeschool.

Rieu legde uit hoe de Zomerschool Kerkrade kinderen van alle leeftijden via zingen, dansen, koken, sporten en nog veel meer, tot bloei laat komen. Aan het eind van de week zomerschool presenteren de kinderen wat zij geleerd hebben aan ouders en bekenden (zie hier de relatie met de Great Works).

Beide heren erkenden dat hun visies elkaar versterken. Zomerschool Kerkrade gaat een groot deel van de Harmony visie en principes implementeren met de hulp van Vitale Limburgers en Richard. Fantastisch om twee visionairs op deze manier te verbinden en er mee samen te werken!