Burgerkracht zet zich in voor een Limburg waarin iedereen meedoet. Binnen Vitale Limburgers is Burgerkracht op twee vlakken aangesloten. Enerzijds helpt Burgerkracht onze onderzoekers om patiënten te betrekken bij het onderzoek. Zo hebben zij reumapatiënten geworven om te kijken naar de onderzoeksopzet voor de BETER-interventie en nu werven ze patiënten die kunnen deelnemen aan de interventie. Zo zorgt Burgerkracht voor de verbinding tussen onderzoekers en patiënten(verenigingen).

Daarnaast is Burgerkracht betrokken bij de kookworkshop. De kookworkshop is ontwikkeld door Vitale Limburgers en wordt nu nog vooral ingezet binnen de opleidingen van Zuyd Hogeschool, Burgerkracht helpt bij het toegankelijk maken van kookworkshop voor heel Limburg.

Enquête: wat betekent vitaliteit voor jou?

Vitaliteit heeft voor iedereen net een andere betekenis. Als Vitale Limburgers willen wij nog beter begrijpen wat vitaliteit voor jou persoonlijk betekent. Daarom hebben we een korte enquête opgesteld. Het invullen van de vragenlijst duurt 5 tot 10 minuten en de uitkomsten worden anoniem verwerkt. Je helpt ons enorm door de vragenlijst in te vullen.