Op welk leefstijlgebied kun jij hulp gebruiken?

door | 24 feb, 2021 | Algemeen

De manier waarop wij ons gedragen heeft directe invloed op onze lichamelijke, mentale en sociale gezondheid. Hoewel we weten dat sommige factoren invloed hebben op onze vitaliteit, blijft het lastig om een vitale leefstijl te handhaven. Wij willen graag een bijdrage leveren op weg naar een oplossing voor deze situatie. We willen een ‘Citizen’s Guide to Vitality’ ontwikkelen. Wat is dat dan, een Citizens Guide to Vitality? Nou, hoe het eruit komt te zien en wat erin behandeld wordt, bepaal jij. Daarom zijn wij op zoek naar jouw visie, ervaringen en behoeften als het gaat om jouw leefstijl en de eventuele ondersteuning die je hierbij zou willen hebben. Wil je een paar vragen voor ons beantwoorden?

Help jij ons mee?