Wat is vitaliteit? Team Vitale (Lim)burgers vertelt zelf

door | 26 mrt, 2021 | Algemeen

Hoe kijkt het team van Vitale Limburgers zelf naar vitaliteit? Wat beweegt hen om elke dag met het thema vitaliteit aan de slag te gaan? Wat willen ze bereiken? Waar komt de passie vandaan? Dat vroeg John Pletzers van warehelden in opdracht van Qeske aan een aantal van onze teamleden. Een kijkje achter de schermen dus bij onze eigen groep…

Wat is jouw visie op leefstijl?Deel je mening voor de ‘Citizen’s Guide to Vitality’

Hoewel we van sommige factoren weten dat ze invloed hebben op onze vitaliteit, blijft het lastig om een vitale leefstijl te handhaven. Met de ontwikkeling van een Citizen’s Guide to Vitality willen we een bijdrage leveren om deze obstakels te tackelen. Daarom zijn wij op zoek naar jouw visie, ervaringen en behoeften rondom jouw leefstijl. En de ondersteuning die je hierbij zou kunnen gebruiken. Wil je daarvoor een paar vragen voor ons beantwoorden?