Project Leefstijl Zuyd-nominatie Nederlandse Onderwijspremie 2024

door | 10 nov, 2023 | Algemeen

Zuyd Hogeschool draagt de innovatieve onderwijsmodule Project Leefstijl voor de Nederlandse Onderwijspremie 2024 voor. Studenten ervaren de intensieve tien weken durende minor – die rondom de stages wordt aangeboden – als een ‘empowerment hub’. Zij groeien in hun persoonlijk leiderschap en in hun rol als change agent, een rol die zo belangrijk is voor de transitie van de zorg.

De Nederlandse Onderwijspremie voor teams in het mbo, hbo en van universiteiten vindt jaarlijks plaats. Elke instelling mag één initiatief voordragen. Wij zijn nu al superblij met en trots op de interne nominatie, maar hopen natuurlijk dat de jury net zo enthousiast is als wij. Veel dank aan het team docenten, studenten en gastdocenten dat deze mooie minor aanbiedt en vertrouwen van het CvB!