Over Vitale (Lim)burgers

Voor het project Vitale (Lim)burgers is een samenwerkingsverband gestart tussen kennisinstituten voor praktijkgericht onderwijs en onderzoek, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Samen bezitten zij veel expertise op het gebied van voeding, smaak en gecombineerde leefstijlinterventies. Het project Vitale (Lim)burgers staat onder leiding en penvoering van twee Zuyd Hogeschool lectoraten:

Partners

De partners brengen unieke expertise in en versterken elkaar waardoor een kentering in de vitaliteit van Limburgers mogelijk is. Naast de twee lectoraten van Zuyd Hogeschool (Gastronomy en Voeding, Leefstijl en Bewegen) zijn de volgende partners bij een of meer projecten van Vitale (Lim)burgers betrokken.

Partners Vitale (Lim)burgers stellen zich voor

Overzicht van alle partners Vitale (Lim)burgers

Wat is jouw visie op leefstijl?Deel je mening voor de ‘Citizen’s Guide to Vitality’

Hoewel we van sommige factoren weten dat ze invloed hebben op onze vitaliteit, blijft het lastig om een vitale leefstijl te handhaven. Met de ontwikkeling van een Citizen’s Guide to Vitality willen we een bijdrage leveren om deze obstakels te tackelen. Daarom zijn wij op zoek naar jouw visie, ervaringen en behoeften rondom jouw leefstijl. En de ondersteuning die je hierbij zou kunnen gebruiken. Wil je daarvoor een paar vragen voor ons beantwoorden?