Over Vitale (Lim)burgers

Voor het project Vitale (Lim)burgers is een samenwerkingsverband gestart tussen kennisinstituten voor praktijkgericht onderwijs en onderzoek, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Samen bezitten zij veel expertise op het gebied van voeding, smaak en gecombineerde leefstijlinterventies. Het project Vitale (Lim)burgers staat onder leiding en penvoering van twee Zuyd Hogeschool lectoraten:

Partners

De partners brengen unieke expertise in en versterken elkaar waardoor een kentering in de vitaliteit van Limburgers mogelijk is. Naast de twee lectoraten van Zuyd Hogeschool (Gastronomy en Voeding, Leefstijl en Bewegen) zijn de volgende partners bij een of meer projecten van Vitale (Lim)burgers betrokken.

Partners Vitale (Lim)burgers stellen zich voor

Overzicht van alle partners Vitale (Lim)burgers

Wat betekent vitaliteit voor jou?Help jij ons met het invullen van de enquête?

Vitaliteit heeft voor iedereen net een andere betekenis. Als Vitale (Lim)burgers willen wij nog beter begrijpen wat vitaliteit voor jou persoonlijk betekent. We hebben daarvoor een enquête opgesteld. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en de uitkomsten worden anoniem verwerkt. Je helpt ons enorm door de vragenlijst in te vullen. Veel dank alvast!