Over Vitale (Lim)burgers

Vitale (Lim)burgers gaat over mensen. Mensen die zich lekker willen voelen, die vitaal willen zijn en blijven. Mensen die een bijdrage willen leveren aan de maatschappij. Om Vitale (Lim)burgers van de grond te krijgen is een samenwerkingsverband gestart tussen kennisinstituten voor praktijkgericht onderwijs en onderzoek, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Samen bezitten zij veel expertise op het gebied van voeding, smaak en gecombineerde leefstijlinterventies. Aan de wieg van Vitale (Lim)burgers staat het lectoraat Voeding, Leefstijl en Bewegen van Zuyd Hogeschool onder leiding van lector Susy Braun.

Partners

De partners nemen elk hun unieke expertise mee. Ze versterken elkaar waardoor een kentering in de vitaliteit van (Lim)burgers mogelijk is. De volgende partners zijn bij een of meer projecten van Vitale (Lim)burgers betrokken.

Partners Vitale (Lim)burgers stellen zich voor

Overzicht van alle partners Vitale (Lim)burgers

Wat is jouw visie op leefstijl?Deel je mening voor de ‘Citizen’s Guide to Vitality’

Hoewel we van sommige factoren weten dat ze invloed hebben op onze vitaliteit, blijft het lastig om een vitale leefstijl te handhaven. Met de ontwikkeling van een Citizen’s Guide to Vitality willen we een bijdrage leveren om deze obstakels te tackelen. Daarom zijn wij op zoek naar jouw visie, ervaringen en behoeften rondom jouw leefstijl. En de ondersteuning die je hierbij zou kunnen gebruiken. Wil je daarvoor een paar vragen voor ons beantwoorden?