BETER op Gewicht

BETER op gewicht richt zich op mensen met overgewicht en obesitas, waarbij het bevorderen van de individuele vitaliteit voorop staat. Door maatwerk begeleiding op het gebied van bewegen, voeding en mindset proberen we samen gewichtsverlies te bereiken.

Download de factsheet over BETER op Gewicht

Resultaten uit de pilot

Deelnemers zijn minder gaan roken, hebben meer rust genomen, meer en anders sporten, suiker achterwege laten, bewuster met hoeveelheid eten en drinken, minder alcohol, minder koie, meer thee, vaker sporten, stress hanteren en verminderen, regelmatiger eten, meer warm eten, aaneenschakeling positieve gebeurtenissen, bewuster van stress. Benadering ‘op maat’ wordt gewaardeerd.

Meer weten over BETER op Gewicht?

Wil je meer weten over het project BETER op Gewicht? Stuur dan een mailtje en we houden je op de hoogte. Bekijk ook de factsheet over BETER op Gewicht.

Wat is jouw visie op leefstijl?Deel je mening voor de ‘Citizen’s Guide to Vitality’

Hoewel we van sommige factoren weten dat ze invloed hebben op onze vitaliteit, blijft het lastig om een vitale leefstijl te handhaven. Met de ontwikkeling van een Citizen’s Guide to Vitality willen we een bijdrage leveren om deze obstakels te tackelen. Daarom zijn wij op zoek naar jouw visie, ervaringen en behoeften rondom jouw leefstijl. En de ondersteuning die je hierbij zou kunnen gebruiken. Wil je daarvoor een paar vragen voor ons beantwoorden?