Minor Create Balance

Deze verbredende minor is toegankelijk voor alle studenten en duurt tien weken. Tijdens deze minor staan drie thema’s centraal. De verbinding met jezelf, de verbinding met de ander en de betekenis voor de buitenwereld.

 

Download de factsheet over de minor

Drie thema’s in tien weken

De minor kijkt eerst naar de verbinding met jezelf. Deze periode duurt drie weken. Tijdens deze periode onderzoek je wat voor jou persoonlijk balans inhoudt. Dit werk je verder uit aan de hand van een persoonlijk thema.

Daarna kijk je naar de verbinding met de ander. Tijdens deze drie weken onderzoek je wat voor jou balans op professioneel gebied inhoudt. Via een beroepsproduct werk je hieraan.

Tot slot kijk je tijdens deze minor naar de betekenis voor de buitenwereld. Tijdens de laatste drie weken creëer je balans op persoonlijk en professioneel gebied. Daarnaast kijk je hoe je dit kunt neerzetten in de buitenwereld. Je geeft hier vorm aan via een beroepsproduct.

Meer weten over de minor?

Wil je meer weten over de minor Create Balance? Stuur dan een mailtje en we houden je op de hoogte. Bekijk ook de factsheet over de minor.