Minor Project Leefstijl

Het gebeurt je vast wel eens dat je de balans even kwijt bent. Er komen dingen ongevraagd op je pad waar je ‘iets’ mee moet, er zijn teleurstellingen te verwerken. Dan is het tijd om jezelf weer even kritisch onder de loep te nemen. Dat vergt moed. Tijdens de minor Project Leefstijl leer je als professional van morgen kritisch naar jezelf te kijken. Je kijkt naar je leefstijl, beweeg-, eet-, en slaapgedrag. Allemaal zodat je later (Lim)burgers kunt helpen bij het duurzaam aanpassen van hun leefstijl.

Download de factsheet over de minor

Aandacht voor leefstijl en preventie

Vitaliteit van de (Lim)burger verdient aandacht. Overgewicht en chronische aandoeningen zoals diabetes, hart- en vaatziekten en reuma komen steeds vaker voor. Een leefstijl die de vitaliteit bevordert, is voor veel mensen echter lastig te realiseren. Aan de andere kant vraagt de kanteling in de gezondheidszorg er juist om dat (Lim)burgers (meer) verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen welbevinden. Een leefstijl die de vitaliteit bevordert, zorgt voor een beter individueel welbevinden, lagere zorgkosten en beter zelfstandig functioneren.

Meer weten over de minor?

Wil je meer weten over de minor Project Leefstijl? Stuur dan een mailtje en we houden je op de hoogte. Bekijk ook de factsheet over de minor.