Zomerschool Kerkrade

Gezond in alle opzichten, dat is de Zomerschool. Tijdens elke Zomerschoolweek (in de grote vakantie) staan gezond eten en drinken, bewegen, sport en spel centraal. Het gaat erom dat de kinderen elkaar bewust zien en horen. Kunst neemt een prominente plek. Van muziek, dans en poëzie tot tekenen, knutselen, lezen en schrijven. In samenwerking met The Harmony Project starten we een programma om het concept van de Zomerschool – gestart in 2018 – uit te breiden en te duurzaam te verankeren. De opgedane kennis uit de pilot kook- en voedingslessen op basisscholen wordt hierin meegenomen.

Ga naar de aparte website van de Zomerschool

Meer weten over Zomerschool?

Wil je meer weten over de Zomerschool Kerkrade? Stuur dan een mailtje en we houden je op de hoogte. Bekijk ook de aparte website van de Zomerschool Kerkrade.

Wat is jouw visie op leefstijl?Deel je mening voor de ‘Citizen’s Guide to Vitality’

Hoewel we van sommige factoren weten dat ze invloed hebben op onze vitaliteit, blijft het lastig om een vitale leefstijl te handhaven. Met de ontwikkeling van een Citizen’s Guide to Vitality willen we een bijdrage leveren om deze obstakels te tackelen. Daarom zijn wij op zoek naar jouw visie, ervaringen en behoeften rondom jouw leefstijl. En de ondersteuning die je hierbij zou kunnen gebruiken. Wil je daarvoor een paar vragen voor ons beantwoorden?